Vlog

 

Keyzer Events

Top 3 Redenen voor eventbezoek

28 januari 2018

 

Vandaag zet ik de top drie hoofdredenen voor eventbezoek voor je op een rijtje. Dit is een samenvatting van het reasons to attend onderzoek uitgevoerd door The Experience Institute. Ben je meer een lezer? Check dan mijn blogpost over dit onderwerp.

Rackspace Innovation Day

03 februari 2015

 

Op 27 januari organiseerde Rackspace de allereerste Innovation Day in de Harbourclub in Amsterdam. Big Data was het thema en sprekers op het evenement waren Rackspace MD Jeff Cotten, Rackspace CO Chris Jackson en Ankur Gupta van Hortonworks. Met meer dan 80 aanwezige gasten van talloze bedrijven in Nederland en België was het een leerzame middag en kijken we met tevredenheid terug op dit evenement.

SeriousSwim010 2017

07 januari 2018

 

23 December 2017 vond SeriousSwim010 plaats in het Van Maanenbad in Rotterdam. Alle deelnemers hebben minimaal 1 kilometer gezwommen voor het goede doel: het herenigen van gezinnen en families die door oorlogen en natuurrampen uit elkaar gerukt zijn. Met deze actie, georganiseerd door het Rode Kruis Rotterdam, is in totaal €6.253,- opgehaald.

Kick-off evenementenorganiseren.nl

29 januari 2018

 

Op 15 januari j.l. waren Anuschka en ik aanwezig bij de kick-off van het platform evenementenorganiseren.nl. En hier hebben wij een compilatie van gemaakt.

Zo kies je de perfecte datum

29 maart 2018

 

Bij het selecteren van de datum voor jouw event gaat het om veel meer dan de beschikbaarheid van de locatie alleen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Ik vertel het je allemaal in deze vlog.

 

Voor de lezers onder ons heb ik alle tips uitgeschreven in deze blog

Première MS de Jordaan

9 maart 2018

 

Op 25 februari waren Anuschka en ik te gast tijdens de première van de Sing a Long vaart op feestboot MS de Jordaan. Een gezellige middag gevuld met Hollandse muziek, hapjes, drankjes en veel gezelligheid.

 

De drie uur durende vaart naam ons mee over de grachten van Amsterdam richting de Amstel.

 

Copyright @ All Rights Reserved