Over mij

 

Keyzer Events

Dat ondernemerschap zette zich voort toen ik op 18 jarige leeftijd als freelance sportinstructrice op bijna alle sportscholen in en rondom Amsterdam groepslessen ging geven. Lessen als Aerobics, Steps, Body Shape, Body Pump, Aquarobics, Spinning en BBB. Ik gaf ze allemaal. En hoe groter de groep, hoe beter!

 

Dit deed ik als bijbaantje tijdens mijn studie Leisuremanagement. Een studie die zich richt op het organiseren van evenementen van concept tot uitvoer en met een duidelijk doelstelling. Toen ik in 2006 mijn diploma behaalde was het tijd voor het echte leven. Werken voor een baas!

OVER MIJ

 

Als dochter van ondernemende ouders en geboren in een horeca-familie zit zowel ondernemen als hospitality mij in het bloed. Op 10 jarige leeftijd organiseerde ik al feestjes voor mijn klasgenoten in het café van mijn ouders. Dan maakte ik zelf de uitnodigingen en zorgde dat iedereen aanwezig was.

Al snel rolde ik de marketing in, waar zakelijke evenementen altijd een belangrijke rol speelde binnen mijn takenpakket. Van beurzen tot congressen, van kennissessies tot seminars en van klant relatiedagen tot Kerstborrels. You name it, I organized it. Van 2006 tot en met 2016 heb ik in diverse branches gewerkt; in de Hospitality, Media, IT en Zakelijke Dienstverlening. Al snel ontdekte ik mijn echte passie. Het organiseren van zakelijke evenementen als marketingtool. Met een duidelijke doelstelling en meetbare resultaten.

In 2016 werd ik moeder van een prachtige dochter. En na 10 jaar lang full-time te hebben gewerkt vond ik het tijd voor zelfreflectie. Even een stap terug. Zorgen voor mijzelf en mijn gezin en mijzelf de vraag stellen; wat wil ik nu echt? Het antwoord op die vraag kwam al snel. Ik wilde dolgraag voor mijzelf beginnen als zelfstandig Event Specialist. Al mijn opgedane kennis en ervaring inzetten om ondernemers en marketeers te helpen en ontzorgen bij het organiseren van hun zakelijke evenementen. En ervoor te zorgen dat deze evenementen ook echt meetbare resultaten opleveren.

Wie ben ik?

 

Mijn vrienden omschrijven mij als eerlijk, oprecht, nieuwsgierig, betrouwbaar, sociaal, direct, sportief met een toefje eigenwijs. Mensen die mij voor het eerst ontmoeten vinden mij vriendelijk en professioneel. Ik kan mij hier goed in vinden. Naast een passie voor Eventmarketing en Live Communicatie heb ik ook een grote passie voor muziek en zing ik graag. Mijn energie kan ik goed kwijt op de sportschool tijdens een lesje Body Pump, Step of HIIT. Verder ben ik een hondenmens. Mijn trouwe viervoeter heet Bas en is alweer 12 jaar. Mijn gezin bestaat uit vijf mensen; mijn man en ik, mijn twee bonuskinderen en onze dochter.

 

Copyright @ All Rights Reserved