Zakelijke Events

 

Keyzer Events

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

 

 

ZAKELIJK EVENEMENT MET EEN PERSOONLIJK TINTJE

 

Het organiseren van een zakelijk evenement is best lastig. Je wilt je gasten verassen en de best mogelijke ervaring geven. Een slecht georganiseerde bijeenkomst doet namelijk afbreuk aan je merk en is verspilde tijd, geld en moeite.

 

Ik help je een een zakelijk evenement te organiseren waarvan de gasten nog lang onder de indruk zijn. Met een duidelijke doelstelling en meetbare resultaten. Mijn persoonlijke aanpak en aandacht zorgen ervoor dat ieder event uniek is. Past bij jouw organisatie en doelgroep. En bijdraagt aan het behalen van de marketing- en salesdoelstellingen. Neem nu contact op voor het maken van een afspraak.

Aan het werk tijdens CeBIT 2012 HANNOVER MESSE

MIJN BELOFTE

 

Wanneer je jouw zakelijke evenement aan mij toevertrouwt ontvang je van mij:

 

  • Een evenement op maat;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Onbeperkte ondersteuning;

 

DIVERSE SOORTEN ZAKELIJKE EVENTS

 

Zakelijke events zijn er in alle soorten en maten. Van feestelijke partijen, tot zakelijke kennissessies en congressen. Welk type event jij ook gaat organiseren, ik help je jouw doelen te behalen, tijd de besparen en binnen budget te blijven!

KENNISSESSIE

Jouw kennis deel je perfect met collega's en klanten tijdens een kennissessie. Maar hoe je dat op een inspirerende manier doet is weer een heel ander verhaal. Ik help je hierbij.

Contact

 

 

BEURS/CONGRESS

Bij de organisatie van een beurs of congres komt veel kijken. Ik help je het overzicht te bewaren, tijd te besparen en binnen budget te blijven.

Contact

The Next Event

BEDRIJFSFEEST

Of het nu gaat om een groot jubileumfeest of feestelijk Kerstgala. Ik help je een feest te organiseren waar nog jaren over wordt gesproken.

Contact

 

 

PRODUCTINTRODUCTIE

Een spectaculair nieuw product verdiend een evenzo spectaculaire introductie. Ik help je de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep.

Contact

Copyright @ All Rights Reserved