Diensten

 

Keyzer Events

BELEVING START HIER

DIENSTEN

IK BIED DIVERSE EVENT GERELATEERDE DIENSTEN AAN. OP DEZE PAGINA VIND JE EEN VOLLEDIG OVERZICHT .

WAAR HEB JIJ BEHOEFTE AAN?

ZAKELIJKE EVENTS

 

 

Binnenkort een event organiseren om met prospects in contact te komen en je pipeline te vullen? Of gaat de voorkeur uit naar het vergroten van de naamsbekendheid? Wat je doelstelling ook is. Ik help je ze te bereiken.

CONSULTANCY

 

 

Wil je Live Communicatie en Events beter integreren in je marketing campagnes. Maar weet je niet goed hoe? Met een Consultancy sessie werk ik samen met jouw team om dit te realiseren.

EVENT MARKETING

 

 

Ondersteuning nodig bij het in de markt zetten van je Event of het uitnodigingstraject? Met mijn jarenlange Marketingervaring weet ik altijd de juiste snaar te raken. Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

TESTIMONIALS

LEES WAT ANDEREN VAN MIJ VINDEN

Dieuwke is gedreven en gaat altijd voor het beste resultaat. Zij weet goed haar gedachten over te brengen en heeft een sterk analytisch vermogen. Dieuwke komt haar beloftes na, is oprecht en heeft een hart van goud.

LINDA KOEKKOEK-MEINEN

UWV

Dieuwke is een enthousiaste event professioneel. Zoek je naar iemand met idee├źn, die initiatief neemt en haar afspraken nakomt? Dan ben je bij Dieuwke aan het juiste adres. Van de conceptontwikkeling en de organisatie tot de evaluatie, zij begeleid het volledige proces van A tot Z.

NATASCHA FAESSEN

RODE KRUIS ROTTERDAM

Dieuwke is een goede sparringpartner die graag meedenkt en een goed resultaat bereikt voor alle partijen. Zij kijkt goed naar de doelstellingen van de organisatie, maar ook waar de behoeften van de doelgroep ligt. Daarnaast is zij een goede toevoeging, als eventprofessional, aan het team van @Noes.

ANUSCHKA FUNG LOY

@NOES EVENTMANAGEMENT

Copyright @ All Rights Reserved