Blog

 

Keyzer Events

BLOG

 

Lees hier alles over de laatste trends op Eventmanagement gebied.

02 Jan, 2018

 

TRENDS ZAKELIJKE EVENTS 2018

De ontwikkelingen in de zakelijke events gaan razendsnel. Daarom heeft Keyzer Events de 5 belangrijkste trends voor u uitgewerkt.

 

04 Jan, 2018

 

MEETING DESIGN

Meeting Design is DE nieuwe trend op Eventmanagement gebied. Maar wat is Meeting Design? Lees verder en ontdek er alles over.

 

06 Jan, 2018

 

TOP 3 REDEN VOOR EVENTBEZOEK

Wat triggert mensen nu echt om een zakelijk event te bezoeken. Ontdek het in deze blog.

 

08 Jan, 2018

 

CREATIVE DESIGN

De tijd van de standaard stoelen in theater opstelling is voorbij. Maar hoe kleed je een zakelijke event dan wel leuk aan?

 

10 Jan, 2018

 

CONGRESTIVAL

De nieuwe trend op zakelijk event gebied is het congrestival. Hoe ziet een congrestival eruit en op welke behoefte speelt dit type event in?

 

12 Jan, 2018

 

BRANDING

Je kunt je event branden met roll-up banners, maar er zijn veel creatievere manieren om jou merk bij de bezoekers onder de aandacht te brengen.

 

04 Mei, 2018

 

IN 3 STAPPEN HET PERFECTE DRAAIBOEK

Een goed draaiboek is onmisbaar bij elk evenement, zowel bij de voorbereiding als tijdens het event zelf. Lees in deze blog hoe je het PERFECTE draaiboek samenstelt en download GRATIS in voorbeeld!

 

01 Mrt, 2018

 

ZO KIES JE DE PERFECTE EVENT DATUM

Bij het selecteren van de datum voor jouw event gaat het om veel meer dan de beschikbaarheid van de locatie alleen. Hoe selecteer je de PERFECTE datum? Je leest het in deze blog.

 

14 Jan, 2018

 

FOOD & BEVERAGES

Ga je voor de standaard bitterbal en blokje kaas of gaat jou voorkeur uit naar haute quisine? Wat is de beste optie tijdens een netwerkborrel.

 

06 Apr, 2018

 

IN 16 STAPPEN NAAR HET PERFECTE EVENT MARKETING PLAN

Herken je dat? Je organiseert een event, maar je maakt je zorgen over het aantal registraties en de opkomst. Ik snap je uitdaging, maar wees gerust. I’ve got you’re back! In deze blog lees je hoe je in 16 stappen een knaller van een eventmarketingstrategie opzet waarmee je deze angsten met een gerust hart overboord kunt gooien!

 

05 Feb, 2018

 

ZO BEPAAL JE EVENT DOELSTELLINGEN

Stap 1 bij het organiseren van een event is het bepalen van de doelstelling(en). Maar hoe bepaal je die en zorg je ervoor dat jouw manager ook overtuigd is? Je leest het in deze blog.

 

15 Mrt, 2018

 

10 TIPS VOOR DE PERFECTE EVENT LOCATIE

De locatie heeft een enorme invloed op de beleving van jouw event. Daarom is het heel belangrijk veel tijd en aandacht te besteden aan het maken van de juiste keuze. Maar hoe weet je zeker dat je de PERFECTE locatie kiest? Door de 10 tips in deze blog te volgen.

 

31 Mei, 2018

 

De Wachtverzachter

Bij veel events kom je er helaas niet omheen dat je in de wachtrij staat om naar binnen te kunnen. Maar wat doe je als organisator om dit wachtmoment zo prettig mogelijk te maken? Dit is immers een belangrijk moment om de beleving van de bezoekers een positieve draai te geven.

 

11 Juli, 2018

 

Hoeveel drankjes serveer je tijdens een evenement?

Op ieder evenement worden drankjes geserveerd. Of het nu gaat op koffie en thee, frisdrank of alcohol. Je moet overal rekening mee houden. Hoeveel drankjes je moet inslaan lees je in deze infographic.

 

4 Oktober, 2018

 

Zo bepaal je een realistisch event-budget

Je gaat een evenement organiseren. Maar hoe zorg je ervoor dat je een realistisch event-budget samenstelt? Je leest het in deze blog.

 

Lees verder

21 februari, 2019

 

2 Design trends voor 2019

De sfeer die je neerzet tijdens een evenement heeft een grote invloed op de beleving van de bezoekers. Vandaag kijk ik met Renee van Schie, van David van Schie Party Rental naar de twee grootste trends op Designgebied voor 2019.

 

Lees verder

08 Juni, 2018

 

De voordelen van een Event Specialist

Veel mensen vinden het prettig om de touwtjes in eigen handen de houden. Vooral ook omdat het leuk is om een evenement te organiseren. Toch heeft het inhuren van een Event Specialist veel voordelen. Welke dit zijn lees je in deze Infographic.

 

18 Juli, 2018

 

Hoeveel zoetigheid serveer je tijdens een evenement?

Ik kan me een ontvangst zonder lekkers niet voorstellen. Maar hoeveel koekjes, snoepjes en cakejes koop je in? Je leest het in deze infographic.

 

8 Oktober, 2018

 

Met welke event-uitgaven moet je rekening houden?

In de vorige blog heb je kunnen lezen hoe je een realistisch budget samenstelt. In deze blog lees je over welke onderdelen je dit budget moet verdelen.

 

Lees verder

05 Juli, 2018

 

Hoeveel eten serveer je tijdens een evenement?

Eten staat in Nederland gelijk aan gastvrijheid. Maar hoe zorg je er nou voor dat iedereen genoeg te eten heeft, zonder dat je grote hoeveelheden hoeft weg te gooien? Je leest het in deze Infographic.

 

16 Augustus, 2018

 

Zo bereken je de event ROI

Evenementen kosten veel tijd en moeite om te organiseren. Daarom wil je weten of jouw event de moeite waard is geweest. Maar hoe doe je dit? Ik vertel er alles over in deze blog.

 

Lees verder

3 december, 2018

 

Hoe selecteer je de PERFECTE give away?

Bij veel evenementen wordt er een presentje weggegeven. Ook wel een give away of premium genoemd. Maar hoe kies je nu een product uit dat past bij jouw evenement, doelgroep en dat niet direct in het ronde archief verdwijnt?

 

Lees verder

Copyright @ All Rights Reserved