Branding

 

Keyzer Events

BLOG

Event Branding

12 Jan 2018\\ Trends

De tijd van de standaard roll-up banner met je bedrijfslogo en slogan bij de deur is gewoon echt voorbij. Maar wat kun je dan wel doen om je event op een mooie, creatieve en impactvolle manier te branden. Zonder dat je in één keer je hele budget er doorheen jaagt?!

 

Een hele leuke en betaalbare manier om je bezoekers constant met je merk in aanraking te laten komen is bedrijfskleding. Laat bijvoorbeeld het personeel van je organisatie dat aanwezig is tijdens het event rondlopen met overhemden of polo's met het bedrijflogo erop. Zo zijn je medewerkers direct herkenbaar voor de bezoekers. En is direct duidelijk wie zij kunnen aanspreken bij vragen over het bedrijf, de producten of diensten die jullie aanbieden. Een andere mogelijkheid is om het bedienend personeel een schort in de bedrijfskleuren eventueel ook met bedrijfslogo te laten rondlopen. Zo komen de bezoekers constant, maar toch op subtiele manier in contact met je merk.

 

Nog een subtiele manier van Branding tijdens je event is de Gobo. Dit is een filter die geplaatst wordt voor een lamp waardoor jouw bedrijfslogo op de muur of vloer wordt geprojecteerd.

 

Al iets langer in omloop zijn de gepersonaliseerde key-cords met bedrijflogo. Deze zijn niet nieuw, maar nog altijd veel gebruikt en betaalbaar. Je kunt ze gebruiken om de badges van de bezoekers om de nek te hangen. Ook weer een subtiele manier om je merk en logo in de kijker te spelen.

 

Maar denk bijvoorbeeld ook aan Social Media Props. Dit zijn onder andere foto frames waar je de naam en datum van het event op kunt laten drukken, waar mensen vervolgens mee op de foto gaan. Hierbij mogen ook de bekende emoticons, duimpjes en natuurlijk het bedrijslogo niet bij ontbreken. Stimuleer je gasten ook om foto's te maken en deze te delen op Social Media. Zo ontstaat er een win win situatie voor zowel de bezoeker als de organisatie. Aan de ene kant heeft de bezoeker een leuke herinnering aan en ervaring tijdens het event. En de organisatie ontvangt zo gratis extra exposure op Social Media. Beter kan bijna niet, toch?

 

Weten hoe wij jou event zouden branden? neem dan nu contact op!

RECENT

04 Jan 2018 \\ Trends

06 Jan 2018 \\ Trends

10 Jan 2018 \\ Trends

POPULAR

08 Jan 2018 \\ Onderzoeksrapport

12 Jan 2018 \\ Trends

14 Jan 2018 \\ Trends

Copyright @ All Rights Reserved